Inspireeriv külaskäik Faro tootmise südamesse

Faro Barcelona on pikalt olnud meie hea partner – oleme juba 16 aastat selle uuendusliku valgustitootja ametlikuks esindajaks ning käepikenduseks Eestis. Novembri alguses kutsus Faro meid endale Barcelonasse külla./blockquote>
Tutvusime Faro suurepärase disainerite tiimiga, vaatasime üle tootmiseüksused, kvaliteedikontrolli osakonna, piilusime lattu ja logistikaosakonda ning külastasime Faro salonge ja esindust Barcelona kesklinnas.

Faro tootmisüksus

Faro kogu tootmisüksus asub Barcelona äärelinnas, milles on kolm eraldi osakonda: labor, kompleteerimiskeskus ning reklamatsioonide osakond. Komplekteerimiskeskus on kõige suurem üksus. Selles osakonnas valmivad kõik valgustid, mis kuuluvad Faro Arhcitectural kategooriasse. Seal testitakse ja kontrollitakse enne lõplikku pakendamist üle absoluutselt kõik valgustid.

Katsetuskeskus –  Faro Lab

Üks põnevamaid üksusi on labor Faro Lab, kus on olemas tipptasemel seadmed ja tehnoloogiad, mis võimaldavad välja arvestada kõik valgustite iseloomustamiseks vajalikud füüsikalised näidajad: valgustugevused, valgustemperatuurid, valgusnurgad jpm.

Reklamatsioonide osakond tegeleb kõikvõimalike tootealaste küsimuste ning nende lahendamisega. Oleme alati olnud meeldivalt üllatunud, kui sujuvalt Faro lahendab kõik küsimused, mis meil aastate jooksul läbi on käinud. Koha peal veendusime, et need tublid inimesed, kes antud osakonnas töötavad, on oma töös äärmiselt kompetentsed, väga abivalmid ning lähtuvad alati põhimõttest, et Faro valgusti soetanud inimene saaks sellest aastateks positiivse emotsiooni.

Veatult toimiv logistika

Piilusime ka Faro lattu ja logistikaosakonda. Väga muljetavaldav oli ladustatud valgustite hulk, mis ootasid laost väljasaatmist ning logistikute efektiivne töökorraldus – saame nüüd aru, kuidas Farol on õnnestunud meie 16 aastase koostöö jooksul tellimused alati nii täpselt täita.

Faro tootmise ja töökorraldusega tutvudes tekkis tunne, et oleme sattunud inseneride ja leiutajate tagatuppa, kus käib põhjalik töö ja sünnivad kollektsioonid, milles ükski valgusti ei ole päris tavaline.

Faro Showroom

Veetsime tõeliselt inspireerivad tunnid ka Faro kahes showroomis – ühes on esindatud suurem enamus Faro toodetest, teine asub Barcelona kesklinnas ning seal on esindatud peamiselt arhitektuursed valgustid.

Mitmeid kollektsioone nägime füüsiliselt esimest korda. Saime katsetada nende valgusomadusi ja veenduda, et lisaks stiilsele välimusele ja uuenduslikule funktsionaalsusele on need ka väga kvaliteetsed ning vastupidavad.

Uuenduslik Disain

Eristuv disain ning koostöö mitmete tuntud valgustidisaineritega on see, millesse Faro panustab ja see tasub ennast ära, sest Faro Barcelona tooted on võitnud mitmeid rahvusvahelisi disaini- ja innovatsiooni auhindu.

Faro disainerid pole loorberitele puhkama jäänud – uuenduslikud ideed tootearenduses on Faro disainitiimi igapäevane osa ning meil Faro partnerina jääb üle ainult uhkust tunda nende suurepäraste toodete üle, mida saame oma klintidele pakkuda.

Kasutajakeskne toode

Faro toodetes on peaaegu alati mingi ootamatu kiiks, miski, mis positiivselt üllatab, olgu selleks siis valgusti vorm, värvide-materjalide kooslus, täiuslikkuseni viidud kasutusmugavus või mitmeotstarbeline funktsionaalsus.

See kõik ei tähenda, et Faro tootevalikuks poleks kohta klassikalistele valgustitele, ka neid on täiesti arvestatav hulk, kuid ka nende puhul on mitmeid väikesi detaile, mille olemasolu kinnitab, et näiteks isegi kõige tavalisema väljanägimsega Faro põrandavalgusti tõuseb teiste omalaadsete seas esile. Seega tasub iga Faro toodet uurida veidi lähemalt – seal on alati väikesi nüansse, mis pakuvad avastamisrõõmu.

Faro Barcelona edu saladus

Kuigi me teadsime seda ka varem, siis kinnitas see külastus meile, et Faro Barcelona inimesed teevad oma tööd tõesti suure armastuse ja kirega. Me oleme nende edu üle uhked ja rõõmustame, et saame nende suurepäraste inimestega koostööd teha.

Suured brändid sünnivad fanatismist, vajadusest luua ja leiutada, kuid sama oluline on sihikindlus ja pidev töö enda eesmärkide saavutamise nimel.

Faro sünniaasta on 1957, kuid 16 aastat tagasi, kui alustasime koostööd, oli Faro veel siiski suhteliselt väike ettevõte Euroopa mõistes. Tänaseks on Farost saanud suur ja oluline valgustitootja maailmaturul ning iga aastaga suureneb müüdavate valgustite math oluliselt.